Oplev 3 transformerende uger i selskab med
GreenBoost-teamet

 

Teamet bag GreenBoost

Anna Iben Nørgaard Hollensberg

Er uddannet heilpraktiker, speciallæge og Danmarks første læge som functional medicine clinical practitioner via Institute for Functional Medicine, USA.
 
Har sagt farvel til jobbet som praktiserende læge og driver nu bl.a. privatklinikken Klinik 360 med vægt på bio-logisk og orthomolekylær medicin i Silkeborg.
 
Desuden medejer og fagansvarlig på Heilpraktikerskolen, hvor hun også underviser i en række centrale fag.
 
Ikke mindst er Anna Iben et passioneret madøre. Både ud fra et gastronomisk synspunkt. Men også ud fra det livssyn, at ren mad er ét af de vigtigste fundamenter for at have og beholde et godt helbred. Træningen fylder knapt så meget hos Anna Iben.

 

Nickolai Damgaard

Kost- og træningsekspert med baggrund som bl.a. kostvejleder fra Hover Kostakademi og EHFA-certificeret personlig træner.
 
Har egen klinik i Grenå. Er tilknyttet EDTA-Klinikken i Silkeborg som lægehusets kostekspert. Desuden daglig leder af Heilpraktikerskolen.
 
Først og fremmest er Nickolai vel bare noget af en sundsheds-freak. Han lever i stor stil af plantebaseret kost og grønne juicer, vandfaster flere dage om ugen og træner for det meste 5 dage om ugen. Så er der nemlig også plads til et par dage med fri adgang til alle bordets glæder.
 

Vil du også opleve, hvad den plantebaserede kost kan gøre for dig?

 
Så skal du måske se nærmere på vores GreenBoost-forløb, hvor Anna Iben Hollensberg og Nickolai Damgaard guider dig igennem 21 dages transformerende livsstil.
 
 
 
Læge og heilpraktiker Anna Iben Hollensberg. Kendt fra bl.a. TV-udsendelsen Juice it Up på DK4Personlig træner og kostekspert Nickolai Damgaard. Kendt fra bl.a. TV-udsendelsen Juice it Up på DK4
GreenBoost - RAFAEL | Vestergade 38, 8600 Silkeborg  | Tlf.: 29 90 97 28 | kontakt@greenboost.dk