3 ugers forløb / Det siger deltagerne

Kan man blive medicinfri ved at spise anderledes?

”De sidste 3 uger har jeg deltaget i et forløb der hedder GreenBoost. Forløbet er en turbo start på at omlægge sin kost mod en målrettet kost med masser af planter, friskpresset juice og begrænset indtag af animalske produkter.
 
Grunden er, at jeg de sidste mange år har haft for højt blodtryk, hvor det dagligt har været nødvendigt at tage medicin. Dette er ikke noget, der påvirker mig her og nu, men jeg er overbevist om, at det har en negativ virkning på min krop i det lange løb. Med den negative virkning mener jeg de følgesygdomme, der kan komme, såsom diabetes, belastning på nyrerne og en masse andet skidt.
 
Derfor traf jeg for 3 uger siden den beslutning, at jeg ville se om det kunne lade sig gøre at blive medicinfri blot ved at spise anderledes - ikke så meget sukker (det er jo skjult i næsten al mad, på nær det mad man kan se, hvad er), mange flere grøntsager, frisk juice hver dag (og det er især dem med grøntsager) og så selvfølgelig motion.
 
Det har været en god udfordring for mig selv, og jeg må indrømme, at jeg dagligt har kunnet se og mærke resultater på min krop.
 
Er jeg så blevet medicinfri?
 
Nej, ikke endnu. Det havde jeg nu heller ikke regnet med efter kun 3 uger - det er et længere forløb, og dermed også en omlægning af kost.
 
Men status efter 3 uger på en anden kost er at jeg har:
 • Tabt 6 kg
 • Sænket mit BMI med 2
 • Skåret 3 år af min body age
 • Tabt 1 kg visceral fedt (det er det dårlige fedt, der sidder omkring organerne)
Alt sammen blot ved at spise anderledes!!
 
MEN vigtigst af alt er at mit blodtryk nu er normalt. Godt nok med den samme medicin som da jeg startede, men kort efter GreenBoost forløbet startede, fik jeg besked af min læge om at jeg skulle øge medicinen for at få et normalt blodtryk. Det valgte jeg ikke at gøre. Og se nu...
 
Jeg er super tilfreds med resultaterne indtil videre, og jeg har bevist at det kan lade sig gøre... så jagten på at blive medicinfri fortsætter.”
 
Thomas Brinch-Møller, Taulov, Fredericia

Utvivlsomt godt for alle, der døjer med en form for kronisk lidelse, som diabetes, gigt, eksem etc.

Udtalelsen herunder er et uddrag af en længere artikel, som du kan finde her.
 
"Lad mig starte med at sige, at jeg har levet fortrinligt. Det har ikke været en juice-fastekur. Jeg har ikke på noget tidspunkt været sulten eller "manglet" noget. Jeg har til gengæld fået rig inspiration af et væld af nye, spændende opskrifter.
 
Min personlige status efter 21 dage på ren grøn kost:
 
 • Jeg har masser af energi
 • Jeg sover godt
 • Jeg har bedre mental energi; koncentration og fokus
 • Jeg føler mig lettere i fordøjelsen
 • Blodtryk 105/76. Hvilepuls på 50
 • Vægten siger minus 1,7 kg (plus 1 kg muskler)
 • Body age på 27
 • Lidt slankere omkring taljen
 • Jeg har det bedre i mine led: Løberknæet er helt væk
 • Min form / træningskurve er eksploderet, idet jeg oplever lynhurtig restitution. Jeg er ikke så øm efter de hårde træningspas; efter en nats søvn er jeg helt klar til, at give den fuld gas igen uden ømme muskler.
Den læring, jeg tager med fra forløbet, er en masse tips og tricks i forhold til at gøre hverdagen lidt lettere, gode opskrifter, samt en bevidsthed om, at jeg har det super godt på ren grøn kost.
 
Jeg vil dog ikke leve 24/7 på ren grøn kost fremover, da jeg sætter stor pris på, at kunne nyde livet med lidt kød, chokolade, vin og brød ind i mellem.
 
Afslutningsvis vil jeg gerne give Green Boost teamet mine varmeste anbefalinger.
 
Det vil utvivlsomt være godt for alle, der døjer med en form for kronisk lidelse, som diabetes, gigt, eksem etc. eller folk som kunne være interesseret i, på en fuldstændig uforpligtende måde, at afprøve den grønne kost i en kortere afgrænset periode.
 
Forløbet er velegnet til begyndere, som ikke har erfaring ud i det "grønne" idet der modtages opskrifter, indkøbssedler, sparring, gode råd, tips undervejs. Det er også super for erfarne, der i forvejen tænker over kosten, idet eksperterne kommer med god inspiration og nye tricks."
 
- Anna Krogsgaard, Sunds, Herning
 
 
Thomas Brinck-Møller tabte 6 kg i løbet af de 3 uger på GreenBoost-forløbet.
 

 

 
Anna Krogsgaard fik mere energi og slap af med sit løberknæ på 3 ugers GreenBoost
 

Skal du også med på GreenBoost?

 
 

 

 
GreenBoost - RAFAEL | Vestergade 38, 8600 Silkeborg  | Tlf.: 29 90 97 28 | kontakt@greenboost.dk